Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi aşağıdaki gibidir.

Yüksek  Lisans Doktora
Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği
Endüstriyel Patlayıcılar ve Patlatma Tasarımı
Harita Mühendisliği Harita Mühendisliği
Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği
Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği
Maden Mühendisliği Maden Mühendisliği
Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği
Metalürji ve Malzeme Mühendisliği
Mimarlık Mimarlık
Nanoteknoloji ve İleri Malzemeler
Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği
Şehir ve Bölge Planlama Şehir ve Bölge Planlama

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları lee@ktun.edu.tr adresine e-posta yoluyla yapılacaktır. Covid-19 salgını nedeniyle bireysel veya posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:

1. Kesin Kayıt Formu (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün (www.ktun.edu.tr) web adresi üzerinden erişilecek sayfasındaki “Belgeler ve Formlar ® Genel Formlar ® Başvuru ve Kayıt Formları® Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Formu veya Doktora Kesin Kayıt Formu” menüsünden temin edilebilir.)
  2. Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Beyanı (Adayın son durumunu gösterir olmalıdır.)
  3. Taranmış Vesikalık Fotoğraf (4,5 x 6,0 cm boyutlarında)

Yukarıdaki belgeler imzalı ve net bir şekilde taranmış olarak lee@ktun.edu.tr adresine e-posta ile 21.09.2020 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilecek e-postalar dikkate alınmayacaktır. Kesin kayıt belgeleri e-posta ile gönderilirken konu (subject) kısmına Kesin Kayıt-Öğrenci Adı ve Soyadı-Anabilim Dalı (Program) şeklinde belirtmesi gerekmektedir. Örneğin Hakan BİLİR isimli Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına kayıt olacak öğrenci konu kısmına Kesin Kayıt-Hakan BİLİR-Endüstri Mühendisliği (YL) yazması gerekmektedir.

Ayrıca kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler Danışman Tercih Formlarını “Belgeler ve Formlar ® Genel Formlar ® Öğrenci Formları® Yüksek Lisans-Doktora Danışman Tercih Formu (LEE-41)” doldurup kayıt hakkı kazandıkları Anabilim Dallarının aşağıda belirtilen e-posta adreslerine 21.09.2020 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar göndermeleri gerekmektedir.

Anabilim Dalı Başkanlığı E-posta Adresi
Bilgisayar Mühendisliği bilgisayar@ktun.edu.tr