Endüstri Mühendisliği

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Tarihleri Kurban Bayramı Haftasına Denk Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yaz dönemi stajı tarihleri Kurban Bayramı haftasına denk gelen öğrencilerimiz arasından, stajlarını yapacakları işletmelerin bayram haftası çalışma durumlarını değiştirmesi neticesinde staj tarihlerini güncellemeleri gerekliliği meydana gelebilmektedir. Gerekli güncelleme neticesinde toplam zorunlu staj süresi mutlaka 20 iş günü olmalıdır. Bayram haftası içerisinde sadece 13-14 Temmuz 2022 tarihleri zorunlu staj günü olarak kabul edilmektedir.

Staj tarihlerinin güncellenmesi gerekliliği meydana gelen öğrencilerimizin, tarih değişikliğinden kaynaklı sigorta işlemlerinde gecikme olmaması amacıyla talep ettikleri değişikliği içeren bir e-postayı kendilerine ait “ktun” uzantılı mail adresleri üzerinden Arş. Gör. Aslıhan Fatma KULA’ya (afkula@ktun.edu.tr) en geç 06.07.2022 Çarşamba günü saat 23:30’a kadar göndermeleri gerekmektedir. E-posta kapsamında önceki staj tarihleri, yeni staj tarihleri ve değişiklik sebebi mutlaka belirtilmelidir.

Muhtemel değişiklik senaryoları aşağıda belirtildiği gibidir.

Buna göre;

1. Daha önce staj tarihlerini, staj yapacakları işletmelerin Kurban Bayramı haftasında 2 gün çalışacağı (13-14 Temmuz 2022) yönünde belirleyen ancak işletme tarafından Kurban Bayramı haftasında bu günlerde çalışılmayacağı bildirilen öğrencilerimizin staj bitiş tarihlerini 2 gün ileri almaları gerekmektedir.
  2. Daha önce staj tarihlerini, staj yapacakları işletmelerin Kurban Bayramı haftasında çalışılmayacağı yönünde belirleyen ancak işletme tarafından Kurban Bayramı haftasında 2 gün (13-14 Temmuz 2022) çalışılacağı bildirilen öğrencilerimizin staj bitiş tarihlerini 2 gün geri almaları gerekmektedir.
  3. Staj yapacakları işletmelerin Kurban Bayramı haftasındaki çalışma durumunda değişiklik olmayan öğrencilerimizin değişiklik yapmaları gerekmemektedir.
  4. Arife günündeki çalışma durumu ile ilgili olarak değişiklik yaşanması durumunda da benzer tarih güncellemesinin yapılması gerekmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

2021 2022 staj sigorta