Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

İşletmede Mesleki Eğitim 2024 Stajları Hakkında Önemli Duyuru

İşletmede mesleki eğitimlerini 2024 Bahar Döneminde yapacak öğrenciler için önemli hususlar aşağıdaki gibi listelenmiştir;

1.  Bahar Dönemi 12 Şubat tarihinde başlayacağından, İME belgeleri (bölüm web sayfasından İşletmede Mesleki Eğitim Başlığı altındaki formlar) en geç 12 Ocak 2024 Cuma tarihinde Arş. Gör. Burak Kıvrak'a iletilmelidir.
  2. Belgelerin eksiz olmamasına önem gösterilmelidir.
  3. Hangi belgelerin hangi sırayla verileceği web sayfasındaki süreç tablosunda yer almaktadır.
  4. İlk aşamada, EK-1, EK-2, EK-7 veya EK-8 (para ödenmesi durumuna göre değişiklik gösterildiğinden veya denilmiştir), EK-9 ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte komisyon üyesine verilecektir.
  5. Ek 3'ün gerekli yerleri öğrenci tarafından doldurulup, bölüm tarafından imzalanarak firmaya iletilecektir.
  6. Akış şemasında yer aldığı gibi EK-9 dönem sonunda öğrenciye ödenen dekontlarla birlikte final zamanında komisyon üyesine verilir.

İME Başvuru