Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Kar Yağışı Nedeniyle 24 - 30 Ocak 2022 tarihleri arasındaki Lisansüstü Faaliyetlerin Güncellenmesi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Üniversitemiz Senatosunun 23.01.2022 tarihinde aldığı karar üzerine öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizden gelen bilgilenme taleplerine istinaden 24-30 Ocak 2022 tarihleri arasındaki Enstitümüzde yapılacak olan faaliyetlere ilişkin düzenlemeler yapılmıştır.

1) 26 Ocak 2022 tarihinde yapılacak YL ve DR programlarına kabul için başvuran adayların yazılı bilim sınavları önceden belirtilen tarihte ve yerde yapılacaktır, yazılı bilim sınavlarına ilişkin bir erteleme olmayacaktır.

2) Tezli Yüksek Lisans, Doktora ve Tezsiz Yüksek Lisans programlarındaki derslerin bütünleme sınavları 31 Ocak - 6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Güncellenmiş bütünleme sınav tarihleri Anabilim Dallarının web sayfalarından duyurulacaktır.

3) 24 Ocak - 28 Ocak 2022 tarihleri arasında daha önceden Enstitü Yönetim Kurulu kararı  alınarak yapılacak olan YL ve DR tez savunma sınavları için danışmanların, 25 Ocak 2022 mesai bitimine kadar Enstitümüze 31 Ocak - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında yeni bir tez savunma sınavı tarihini öneren dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. YL ve DR tez savunma sınavları için yeni tarihli Enstitü Yönetim Kurulu kararı alınacaktır.

4) Seminer sunumlarının son tarihi 4 Şubat 2022 olarak belirlenmiştir.

KTÜN LEE Müdürlüğü

Lisansüstü Faaliyet Erteleme Kar Yağışı