Endüstri Mühendisliği

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajına Ağustos Ayı İçerisinde Başlayacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yaz dönemi zorunlu stajına Ağustos ayı içerisinde başlayacak olan öğrencilerin sigorta belgeleri hazırlanmıştır.

Sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilebilmektedir. Sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilmesi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için “2021-2022 Yaz Dönemi - Staj Bilgilendirme Sunumu” dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sigorta belgeleri ayrıyeten e-posta hesaplarına gönderilmeyecektir.

Not 1: Temmuz ayı içerisinde staja başlayıp Ağustos ayı içerisinde farklı bir firmada diğer bir staja başlayacak olan öğrencilerin sigorta belgeleri, ilk stajın bitiş tarihi ile ikinci stajın başlangıç tarihleri arasında oluşturulacaktır. Bu durumda olan öğrenciler, ilgili tarih aralığında e-devlet sistemi üzerinden belgelerini kontrol etmelidir. İkinci staja ilk stajdan sonra ara verilmeden başlanması durumunda sigorta belgesi ilk stajın bitiş tarihinde oluşturulacaktır.

Not 2: Temmuz ayı içerisinde staja başlayıp Ağustos ayı içerisinde aynı firmada ara vermeden diğer bir staja başlayacak olan öğrencilerin ilk staj için almış oldukları sigorta belgeleri ikinci staj için de geçerli olacaktır. Sistemde ayrıyeten bir belge oluşturulmayacaktır. Ara verilmesi durumunda yeni sigorta belgeleri ilk stajın bitiş tarihi ile ikinci stajın başlangıç tarihleri arasında oluşturulacaktır. Bu durumda olan öğrenciler, ilgili tarih aralığında e-devlet sistemi üzerinden belgelerini kontrol etmelidir.

Staj Komisyonu

2021 2022 yaz staj sigorta