Personel Daire Başkanlığı

4/B Sözleşmeli Personel İlanı Çözümleyici ve Programcı Kadrosu Sınav Sonuçları

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 31.07.2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel ilanımızda yer alan S-34 Çözümleyici, S-35 Programcı ve S-36 Programcı unvanlarına “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca yazılı ve sözlü sınav başarısına göre yerleştirme yapılacağından ilanımızda belirtilen şartları sağlayan adaylara 24.08.2023 Perşembe günü sınav yapılmıştır. Yapılan sınavın sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

Yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgeleri 06 Eylül 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, başvuru yapan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Diploma aslı ve fotokopisi

3- Askerlik Durum Belgesi (Terhis Belgesi)

4- 6 adet vesikalık fotoğraf

5- Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)

6- Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

7- Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

8- Sağlık Kurulu Raporu*

* Sağlık Kurulu Raporları Tıp Fakültesi ya da Devlet Hastanesinden alınacak olup, raporda “memuriyete girişinde engel durumun olup olmadığı” açıkça yazılı olacaktır.

SONUÇLAR (İlan Koduna tıklayınız)

İLAN KODU

UNVANI