Personel Daire Başkanlığı

4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Üniversitemiz birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” 15 (on beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Sözleşmeli personel ilanımız, 14.06.2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Adayların başvuru için aşağıda linki verilen başvuru formu ve ilanda istenilen diğer belgeleri müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurulardan, eksik belgeli dosyalardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Kurumumuz sorumlu değildir.

İlan başvuru süresi 14 Haziran 2022 - 28 Haziran 2022 tarihleri arasındadır.

NOT 1: İlan metninin “Başvuruda İstenilen Belgeler” kısmında yer alan 1 adet vesikalık fotoğrafın başvuru formuna yapıştırılması gerekmektedir.

NOT 2: Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sözleşmeli personelin başka bir kuruma naklen tayini mümkün değildir. Konya Teknik Üniversitesinin Konya ili dışında teşkilatı bulunmadığından kazanan personel Konya merkezde ikamet edecektir.

İLAN METNİ

BAŞVURU FORMU