Personel Daire Başkanlığı

Öğretim Üyesi İlanı

Üniversitemiz birimlerine öğretim üyesi alımına ilişkin ilanımız, 23.09.2021 tarih ve 31607 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Başvurularda ilan tarihinde yürürlükteki “Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esasları”nı sağladığına ilişkin AYÖK Belgesi şartı aranmaktadır. Bu sebeple adaylar öncelikle AYÖK Belgesi almak üzere “Akademik Yükseltme ve Ön Değerlendirme Kurulu (AYÖK)”e başvuru yapacaktır.

Adaylar dosyalarını Bilimsel Dosya Hazırlama Düzeninde belirtildiği şekilde hazırlayarak AYÖK Belgesi almak üzere Personel Daire Başkanlığına teslim edecektir.

AYÖK Belgesi olan veya almaya hak kazanan adayların aşağıda gösterilen diğer belgeler ile birlikte, Profesör ve Doçent adayları Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi adayları ise ilan edilen birime (Fakülte/MYO) başvurmaları gerekmektedir.

- İlan Metni için tıklayınız

- Bilimsel Dosya Hazırlama Düzenine ulaşmak için tıklayınız

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1. İlan Başvuru Formu (indirmek için tıklayınız)

2. Başvuru Taahhütnamesi (indirmek için tıklayınız)

3. AYÖK Belgesi (indirmek için tıklayınız)

4. Özgeçmiş

5. Yayın Listesi

6. Doçentlik / Doktora Belgesi

7. Yabancı Dil Belgesi

8. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

9. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet çıktısı)

10. Hizmet Belgesi (Kurum dışı müracaatlarda)

11. Başvuru Dosyasını içeren USB Bellek (Profesör 6, Doçent 4 ve Dr.Öğr.Üyesi için 5 adet)

Başvuru süreç takvimi aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

AYÖK BELGESİNE SAHİP OLAN ADAYLARIN BAŞVURU SÜRECİ

1-

İlan Başvuru Tarihleri

23 Eylül - 22 Ekim 2021 tarihleri arası

AYÖK BELGESİ OLMAYAN ADAYLARIN BAŞVURU SÜRECİ

1-

AYÖK Belgesi Başvuru Tarihleri

23 Eylül - 07 Ekim 2021 tarihleri arası*

2-

İlan Başvuru Tarihleri

23 Eylül - 22 Ekim 2021 tarihleri arası

* 07 Ekim 2021 tarihinden sonra AYÖK Başvurusu alınmayacağı için ilana başvuru yapacak adayların bu tarihten önce AYÖK başvurusunu tamamlaması gerekmektedir.

Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi İlan