Harita Mühendisliği

Arazi Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Taşınmaz Değerleme Tezsiz Yüksek Lisans Programında Mezuniyet Heyecanı Yaşandı.

Anabilim Dalımız Arazi Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Taşınmaz Değerleme Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri,  RAMADA otelde gerçekleşen   mezuniyet töreni ile mezuniyet sevinci yaşadı. Tören; Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri ÇELİK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin DEVECİ, Lisansüstü Eğitim  Enstitüsü Müdürümüz Prof.Dr. Saadettin Erhan KESEN, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan KARABÖRK, Prof. Dr. Ferruh TILDIZ, Prof. Dr. Tayfun ÇAY, Prof. Dr. Fatih İŞCAN, Doç. Dr. Şükran YALPIR, Dr. Öğr. Üyesi Şaban İNAM, Dr. Öğr. Üyesi H. Bilgehan MAKİNECi ve  öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.  Heyecanlı ve gururlu anların yaşandığı tören; öğrencilerin hazırladığı sunum, protokol konuşmaları, plaket töreni ve kep atma ile tamamlandı.

Konya Teknik Üniversitesi. KTÜN. Harita Mühendisliği Arazi Yönetimi Kentsel Dönüşüm ve Taşınmaz Değerleme