Harita Mühendisliği

Bölümümüz 19. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'nda.

Cumhuriyetimizin 100.yılında Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından, Türkiye Barolar Birliği'nde 4-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen "19. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı & Mekansal Bilgi Teknolojileri ve Yazılımları Buluşma Alanı" adlı kurultay “Cumhuriyetin izi ve Cumhuriyetin Dijital İkizi” temasıyla organize edildi.

KTUN Harita Mühendisliği Bölümü olarak etkinlik süresince standımızda yer aldık ve burada birbirinden değerli ziyaretçilerimizi ağırladık.

5 Ekim 2023 tarihinde X. Oturum- Eğitim – Öğretimin Değerlendirilmesi panelinde konuşmacı olarak Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hakan KARABÖRK katıldı. Etkinlik süresince standımız da görevli olan başta Arş. Gör. H. Burak AKDENİZ ve Arş. Gör. Duygu ARIKAN olmak üzere bölümüz öğrencileri Rabia Berfin ARI, Oğuzhan DURSUNOĞLU, Habibe SELVİ, Gamze AKYÜZ’e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN 19. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı Harita Topluluğu