Harita Mühendisliği

Dr. Burhaneddin Bilgen ve Dr. Mustafa Hüsrevoğlu için Düzenlenen Veda Yemeği

Bölümümüzde yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladıktan sonra Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tapu Kadastro Bölümü'nde göreve başlayan Dr. Burhaneddin BİLGEN ve yine bölümümüzde yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladıktan sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü'nde göreve başlayan Dr. Mustafa HÜSREVOĞLU için 27.07.2023 Perşembe Günü düzenlenen veda yemeğinde bölümümüze yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine plaket takdim edilmiştir. Her iki akademisyene de gelecek yaşantılarında başarılar diler, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Konya Teknik Üniversitesi KTUN Harita Mühendisliği Dr. Mustafa HÜSREVOĞLU Dr.. Burhaneddin BİLGEN Veda Yemeği