Harita Mühendisliği

Erasmus+ Kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Emel ZERAY ÖZTÜRK tarafından Dresden University of Technology ile Gerçekleştirilen İşbirliği

Konya Teknik Üniversitesi Erasmus Akademik Personel Hareketliliği kapsamında bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emel ZERAY ÖZTÜRK, Dresden University of Technology üniversitesini ziyaret etmiştir.

“Institute of Planetary Geodesy” enstitü müdürü Prof. Dr. Martin Horwath tarafından öğretim üyemize enstitüde yürütülen kutup çalışmaları ve  bölgesel iklim modelleri hakkında önemli bilgiler verilmiştir.

Bölümümüz ile yapmış oldukları işbirliklerinden dolayı Dresden University of Technology Institute of Planetary Geodesy 'e plaket takdimi öğretim üyemiz tarafından yapılmıştır.

Bu kapsamda, Dresden University of Technology’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dresden University of Technology

Dresden University of Technology Erasmus+