Personel Daire Başkanlığı

Güvenlik Görevlisi İlanı Noter Kura Sonuçları

Üniversitemizde daimi statüde istihdam edilmek üzere 5 adet Güvenlik Görevlisi alım ilanımız Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında 02.03.2020 tarihinde yayımlanmış ve 02-06 Mart 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvurular alınmıştır.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze gönderilen nihai listelerde isimleri yazılı adaylar arasından, 13 Mart 2020 Cuma günü saat 10:00'da Üniversitemize ait Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235 Selçuklu/KONYA adresinde bulunan binamızda, isteyen adayların izlemesine imkan verecek şekilde Noter huzurunda kura çekimi yapılmıştır.

Noter kurası sonucunda söz konusu ilana başvuru yapan adaylar arasından, talep sayısının 4 katı asıl ve 4 katı yedek aday belirlenmiştir. Güvenlik Görevlisi ilanına toplam 260 aday başvuru yapmış olup, kontenjanımızın 5 olması nedeniyle 20 asıl ve 20 yedek aday belirlenmiştir.

Noter kurası sonucunda asıl aday olarak belirlenerek mülakat/sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar için, 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 09.00 'dan itibaren  mülakat/sözlü sınav yapılacaktır.

Adayların mülakata gelirken yanlarında aşağıda belirtilen evraklarla birlikte gelmeleri gerekmektedir.

• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,
  • Diploma aslı ve fotokopisi,
  • Özel Güvenlik Kimlik Kartı aslı ve fotokopisi,
  • En az 2 yıl Güvenlik Görevlisi olarak çalıştığını gösteren SGK Hizmet Dökümü,
  • 2 adet fotoğraf

Mülakatlar Üniversitemizin Gelişim Yerleşkesinde bulunan yeni Rektörlük binasında yapılacaktır.  Akademi Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No: 235 Selçuklu / KONYA  (Grand Hotel yanı)

Tramvay ile geleceklerin Bosna Hersek durağında inmeleri gerekmektedir.

NOTER KURA SONUÇLARI

Konya Teknik Üniversitesi Güvenlik Görevlisi Noter Kura Sonucu