Harita Mühendisliği

Harita Mühendisliği Bölümü Bilgi Yarışması, Zihinleri Zorladı ve Başarıyla Tamamlandı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Harita Topluluğu tarafından, öğrenciler arasındaki rekabeti körükleyen ve bilgi düzeyini artırmayı hedefleyen bir etkinlik olan "Harita Mühendisliği Bilgi Yarışması" gerçekleştirildi. Öğrenciler, Harita Mühendisliği alanındaki derin bilgilerini sergileyerek, yarışmanın heyecanını yaşadı.

Yarışma, 27.12.2023 Çarşamba Günü Halil Cin Konferans salonunda gerçekleşti. Etkinliğe Harita Mühendisliği Bölümü akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler, teorik bilgilerini pratik sorularla birleştirme fırsatı buldular. Zorlayıcı sorular ve interaktif uygulamalar aracılığıyla öğrenciler, Harita Mühendisliği disiplini içinde geniş bir yelpazede yer alan konularda kendilerini test etme şansı buldular.

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan KARABÖRK, "Bu etkinlik, öğrencilerimizin bilgi birikimini artırmaları ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmeleri adına önemli bir platform oldu. Öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve başarı bizi gururlandırdı" dedi.

Etkinlik, öğrenciler arasındaki sosyal etkileşimi artırmak ve ekip çalışması becerilerini geliştirmek adına da bir fırsat olarak değerlendirildi. Yarışmaya katılanlara ve kazananlarına çeşitli ödüllerin verildiği törende, öğrenciler bir araya gelerek neşeli anlar yaşadı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Harita Mühendisliği Bölümü