Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Öğrenci Kabulü

2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz lisansüstü programlarında eğitim ve öğrenim görmek üzere “Kamu-Üniversite-sanayi işbirliği ile öğrenci kabulü” kapsamında başvurmak isteyen adayların aşağıdaki formu doldurarak ve eklerini tamamlayarak 18 Ocak – 05 Şubat 2021 tarihleri arasında ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

Eksik belge ile yapılan başvurular ve ilan edilen tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlgili forma ulaşmak için tıklayınız.

“Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Öğrenci Kabulü” kapsamında yüksek lisans veya doktora programına başvuru ve öğrenci kabulü ile ilgili uygulama esasları için tıklayınız.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

Konya Teknik Üniversitesi KÜSİ Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Öğrenci Kabulü