Personel Daire Başkanlığı

Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Eğitimi

Personelimizin mesleki gelişimini artırmak amacıyla Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında; 16 Eylül 2021 Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü personeli Nida KAYALI tarafından "Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" konulu hizmet içi eğitim çevrimiçi ortamda verilmiştir.

Söz konusu eğitime 156 kişi çevrimiçi ortamda katılmış olup, izleyemeyen personelimiz için eğitim sunumu aşağıdaki linkte yayımlanmıştır.

Ayrıca eğitim hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki linkte bulunan anket üzerinden bildirmeniz, bundan sonra yapılacak eğitimlerin daha verimli olacak şekilde düzenlenmesine katkı sağlayacaktır.

Eğitim sunumu için tıklayınız.

Ankete katılmak için tıklayınız.

Konya Teknik Üniversitesi Resmi Yazışma Kuralları Eğitim