Kariyer Merkezi

Yetenek Kapısına Kayıt

Sevgili Öğrerncimiz,

Kariyer yolculuğunun yeni deneyimlerle dolu, heyecanlı ve keyifli bir aşaması daha başlıyor. Kariyer Merkezi olarak, bu yolculuğun her adımında yanında olduğumuzu bilmeni isteriz.Biz, öğrencilik hayatın boyunca ve hatta mezun olduktan sonra kariyer gelişimin konusunda ihtiyacın olan desteği sana sağlamak için farklı hizmetler ile her zaman yanında olacak Kariyer Merkezi ekibiyiz.

Bu hizmet ve etkinliklerden haberdar olmanın, incelemenin, istediklerine başvurmanın/kaydolmanın ya da kariyer danışmanlarımız ile görüşebilmenin çok kolay bir yolu var:

www.yetenekkapisi.org

Kaydını tamamladıktan sonra profil bilgilerini eksiksiz tamamla ki hem biz seni daha iyi tanıyıp sana uygun kariyer fırsatlarını ulaştırabilelim hem de işverenler seninle iletişim kurabilsin.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer