Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

E-posta Sistemi Hk.

Konya Teknik Üniversitesi E-Posta sistemi Google GSuite Akademik lisansı ile Google altyapısında çalışmaktadır. Bu kapsamda, IOS ve Android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlardaki Mobil E-Posta İstemcileri ve Windows işletim siteminde çalışan Microsoft Outlook E-Posta İstemcileri için kurumsal e-posta sistemine olan bağlantı konfigürasyon ayarları aşağıda belirtilen linklerdeki dokümanlarda detaylı olarak verilmiştir. Ayrıca, e-posta istemcilerine e-posta hesabını ekleyemeyen/hata alan kullanıcılar için POP3/IMAP ve SMTP istemcileri güvenlik ayarları ile alakalı doküman da ilgili linkte verilmiştir.
Sistemle ilgili oluşabilecek sorunlarda destek@ktun.edu.tr adresine durumu özetleyen bir e-posta ile başvurulması gerekmektedir.

Öğrenci E-posta Bilgilendirme KTUN